Hier is echt geen werk aan, en toch echt lekker!
Koop een rol bladerdeeg, 300 gram gehakt, 3 eieren en een zak gemengde diepvriesgroenten (paprika, boontjes, tomaat, ...)
1. Laat de groenten ontdooien.
2. Leg de bladerdeeg in een taartvorm. (prik er met een vork wat gaatjes in)
3. Bak het gehakt.
4. En kap vervolgens het gehakt samen met de groenten in de vorm. (let op de dat er niet te veel vocht van de groenten in de vorm gaat, dan wordt de bodem wak)
5. Kluts drie eitjes en giet dit erover.
6. In een voorverwarmde oven van 180 graden zetten en na 30 tot 45 min: klaar.
(als je 't echt goed wil doen moet je de bladerdeeg eerst even apart bakken door er een vel bakpapier op te leggen en vervolgens een laag gedroogde erwten, zo'n 8 minuutjes in de oven zorgt voor een gegarandeerd krokante bodem)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten