Pagina's

15 januari 2009

wie kan me effe helpen?

Ik krijg mijn foto's nooit echt op de plek waar ik ze wil zetten op m'n blog.
En, 'k zag dat er veel blogs bovenaan een gepersonaliseerd balkje hebben, met naam, mooie achtergrond ... ik vind niet hoe je dit invoegt ...
Kan iemand me effe op weg helpen met een woordje uitleg of tips aub? (vooral de foto's, ik word er helemaal ambetant van)
Alvast bedankt !!

5 opmerkingen:

Orion zei

hoi An,
ik weet niet of het ook afhankelijk is van het soort sjabloon dat je hebt gekozen, maar als je een nieuw bericht aanmaakt, zie je bovenin het scherm een aantal tabs, de rechter daarvan, "indeling" bepaalt de indeling van je blog. Als je daar kiest voor het bewerken van de kop, kun je als het goed is een plaatje toevoegen.. ik hoop dat dit helpt!

Unknown zei

Hoi An,

Dat van die verschoven plaatjes dat heb ik ook. Elk bericht moet ik 4x aanpassen voordat het er goed opstaat. Ik ben er al vanaf gestapt om foto's naast elkaar te plaatsen want dat gaat nooit goed bij mij. Ik houd het maar op grote foto's centraal geplaatst. Wat betreft de kop van je blog heb ik hetzelfde gedaan als 'Orion'. Gewoon vanalles uitproberen. Heb mijn blog deze week van muziek voorzien en er een teller op geplaatst. Ik vond mezelf een hele piet! Hahaha!

Anoniem zei

Hoi An,

Om mij foto's naast elkaar te krijgen, maak ik er eerst 1 foto collage in Photoshop van. Deze geef ik dan in de blog editor het formaat van de breedte dat maximaal mogelijk is, om de volle breedte te vullen.

Anoniem zei

hoi an,

kijk eens op: http://blogger-tricks.blogspot.com/search/label/Images
staan veel goed uitgelegde tips op!
kom je er niet uit, dan kan je hem ook een vraag per mail sturen.

doe het zelf trouwens ook nog onhandig omdat ik een oude versie op mijn mac heb dat weer niet met picasa werkt... maar moet dat ook nog uitzoeken
succes!

an zei

hoi helpers in nood,

bedankt voor de reacties.
Ik vrees dat het met mijn sjabloon te maken heeft want ik kan geen kop bewerken. Misschien moet ik 's van sjabloon veranderen dan.

Eerst in photoshop klaarzetten lijkt me een goed plan.

En die site met tips, daar ga 'k zeker eens kijken!

Binnenkort hopelijk resultaat dus, merci!