Pagina's

16 maart 2010

... en toen ging mijn naaimachine in rook op ...

... vorige zaterdag, nog heel wat suikerbonennaaiwerk voor de boeg ... en plots was het gedaan ... witte rook (allé, een beetje, maar wel echte rook dus) en een geur van smeulende plastic, en niks meer ...

Gedaan met mijn Brother vrees ik. Ik heb hem binnengedaan om te kijken of er nog iets aan gedaan kan worden, maar vrees het ergste ...

Dus hier de vraag, ... met wat voor naaimachine werken jullie, hoe lang al, tevreden van, tips, winkels, ... Laat maar horen, intussen duim ik nog effe voor een wonderlijke verrijzenis, nu 't bijna Pasen is zit dat er misschien nog in?

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Vraagje: Waar heb je de bloemetjes gekocht waar er een foto op de site stond in juli?
Vind ze zo mooi!

an zei

Hoi,

Via Etsy.com, ik weet de juiste winkel niet meer, maar als je wat rondkijkt op Etsy vind je hem wel terug.

Anoniem zei

Weet je nog bij welk onderdeel je het vond? ik zie wel de bloempjes staan die als oorbellen en haarklipjes dienen maar zie ze precies nergens los staan.

Kathleen zei

Ik heb een tweedehands Pfaff (in perfecte staat) gekocht bij Van Rooy in Lier. Ik geloof dat ze ook een winkel hebben in Mechelen. In ieder geval, keuze genoeg. Alle merken hadden ze staan: Brother, Singer, Bernina, Pfaff,... Ik ben uiteindelijk voor een tweedehands model gegaan omdat ik het niet zo heb op de plastiek afwerking van veel machines tegenwoordig. Mijn beestje moet tegen een stoot kunnen. :)

Anoniem zei

Van Gelder in Herentals, kent heel veel van machines heeft ook goede tweedehands staan en geeft goed advies. Ook voor herstellingen is hij zeer goed aan correcte prijzen.

Groetjes Katleen Carremans