Pagina's

20 september 2013

de mooiste boekentas van de wereld ...

... heb ik effe zelf gemaakt :-)!  Allé, nee, niet effe, 't nam 6 uur in beslag, maar 't is echt leuk om helemaal zelf een boekentas te maken!

Ik zag op blogs ineens overal boekentassen opduiken en had wel zin om ergens een workshop te volgen.  Helaas niet bij de deur, tot ik heel toevallig terecht kwam op Sandra haar blog vol zelfgemaakte boekentassen!  Op vraag zet ze samen met je een boekentas in elkaar en ze woont niet aan de andere kant van het land ... Perfect!!

Twee weken later zat ik bij haar thuis voor een knip-strijk-naaimarathon van 6 uur, ... maar 't resultaat mag er echt zijn!!



Tijdens die 6 uur dacht ik ... 'goed voor ene keer', 'dit is de eerste en de laatste', 'dit is eigenlijk ni te doen :-)' ... maar kijk, ... nummer twee ligt ondertussen geknipt klaar op de strijkplank ... benieuwd of ik 'm zonder hulp van Sandra in elkaar krijg ...  'k laat 'm wel eens zien hier ...

5 opmerkingen:

Unknown zei

die boekentas is super en mooie stevig hij blijft,mooie alleen recht staan, wat wil je nog meer, en hij is super mooie, ben stiekem jaloers, mooie stof veel succes voor de tweede boekentas
groeten sandra

merula zei

wauwie! echt super mooi! Wat fijn dat je dat met een beetje hulp zelf hebt kunnen maken

Paspelpoezen zei

Héél mooi! Tof stofke. Ik heb tijdens 't maken ook gevloekt op de mijne, maar elke dag ben ik blij als 'k 'm zie.

Pieke Wieke zei

Hij is heel mooi geworden, en zo een schoon stofke. Veel succes met de tweede in elkaar te zetten.

Sheena zei

Wauw, supermooi!