Pagina's

2 juni 2014

4en

Er ligt nog vanalles geknipt klaar om ineen te zetten ... maar dat moest even wachten.  Prioriteiten kennen en van die dingen ... Vic werd vier en feest vieren is zijn hobby, daar moest dus dringend werk van gemaakt worden!Nog een andere hobby; verkleden. Zijn verkleedkoffer werd serieus aangevuld, supercontent is hij! (en jul ook!)


Tussen het versieren door had ik nog net tijd voor een spokenpyjama.  Het stofje had hij al langer op 't oog, ah ja .. want die spoken geven licht in 't donker!  De broek stak op een half uurtje in elkaar.  De uitdaging was een effen zwarte T-shirt vinden.  Daar was ik een halve dag mee bezig, echt niet te vinden.  Op de laatste nipper kwam ik eentje tegen, nog een wit geflockt spook erop en klaar.  (witte flockfolie is trouwens niet echt een goei plan, ... zo wit ziet dat spook ondertussen niet meer)


En dan vandaag nog feest in de klas ... Hij had geen tijd meer om dag te komen zeggen, hij zat al te glunderen op zijn troon :-)  Zo fier als iets, want hij had 'supervicjes' bij om te trakteren :-)  (leve pinterest bomvol trakteerideetjes, de superheld vind je hier)


Hij kan er weer tegen voor een jaartje.


Geen opmerkingen: