Pagina's

10 augustus 2014

Lili en het lieve bloesje

Weeeeeeeeken geleden werd ik geselecteerd door Marte van Compagnie M ...  voor de Mara-blog-tour ...

Yes, dacht ik toen ... vakantie ... hopen tijd om te naaien ... Maandag dacht ik ... wanneer was 't nu weer mijn beurt om te bloggen?  20 augustus, of was 't 28?  Slik ... 10 augustus ... het einde van de week al.  Ok, dan er maar ineens aan begonnen en een paar uurtjes later had ik een superschattig bloesje op mijn tafel liggen ...

Echt, ... 't ziet er misschien ingewikkeld uit, maar met de handleiding en foto's erbij ... kan niet missen!

Inspiratie was nog 't moeilijkste. Op zoveel blogs had ik al prachtige exemplaren zien passeren ... In zowat elk PetitPan stofje is het resultaat altijd supermooi!  Maar dat was allemaal al eens gedaan ...  Dan maar een ander concept ... ik koop niks dacht ik.  Ik had nog een klein restje stof liggen van een mislukt naaiprojectje ... dan was dat toch niet helemaal verloren ... een stukje gele paspel en gele knoopjes lagen ook nog in de schuif ... en toen kwam mijn metekindje Lili op bezoek met gele schoenen aan  ... Perfect dus!!


Daar krijg je toch ongelofelijk veel zin van om er zelf eentje te maken he!  Veeeeeeeel inspiratie kan je vinden op de Mara-blog-tour pagina ... een verzameling internationale Mara-ontwerpjes, de moeite om eens te bekijken!

Bovendien kan je deelnemen aan de 'sew-along' ... een Mara-wedstrijd waar leuke prijzen mee te winnen zijn!  Waar wacht je nog op?  Het patroon?  Dat is hier te koop, (het gaat van maat 1 jaar tot 10 jaar). En om het helemaal compleet te maken ... krijgen jullie van Marte nu 10% korting.  (gebruik de code: MARA-ACTION)

Allé, hop ... je moest al stof aan 't kiezen zijn!


                                                                  stofje: Strass - van Bobby Sewing.

3 opmerkingen:

Leentje zei

zo schattig! En inderdaad geweldig dat ze de bijpassende schoenen ook gewoon al had!

sosoabricot zei

Lovely !! I love the colours you used for your Mara !!

Marte zei

oh mijn god: dit is echt instant happiness! Heel fleurig! Wat een schatje. M