Pagina's

18 februari 2015

sorry, ... een give-away

Tijd voor een give-away ... omdat het bijna lente is, omdat daar kleur bij hoort, omdat ik graag iets weggeef waar ik zelf superblij van word, en ... ja, eerlijk is eerlijk .. omdat ik jullie hulp effe nodig heb ...

T zit zo ...  Ik weet dat het not done is om te smeken voor facebook-likes :-)  maar 'k dacht, foert, voor ene keer, ik ga ervoor.  En jawel ... ik stond lang eerst.  Tot een uurtje geleden of zo.  Ik heb iedereen die ik ken op facebook al schaamteloos lastiggevallen, dus, nu zijn jullie aan de beurt :-).  Maar niet zomaar, .. in ruil voor een give-away dus.  K dacht ... dat maakt het een beetje goed :-).


jammer genoeg veel te donker voor een mooie foto ...
De deal; ik geef dit zomerse pakketje weg ... en in ruil vraag ik aan jullie een 'like' op facebook.  (je klikt hier en daar 'like' je mijn fotootje).  Vervolgens laat je hier effe een berichtje achter.
Wil je graag twee keer in de pot ... dan mag je altijd dit bericht delen. 

Maandagavond 23 februari om 23.23 uur sluit ik af. En dinsdag maak ik de winnaar bekend.


Dankjewel! x

O ja ... die wedstrijd op facebook is van een superleuke nieuwe kinderwinkel in Mortsel; In de wolken. Moest je eens in de buurt zijn, ... zeker eens binnenwippen.  Naast hele mooie kinderspulletjes hebben ze ook veel toffe hebbedingen voor mama's.  (zoals bijvoorbeeld de houten sterretjes op de foto hierboven)

11 opmerkingen:

Barbara zei

Ik doe graag mee en heb je foto geliked, althans dat hoop ik toch, want geen idee of het de juiste foto was... Misschien had ik eerst best je blog eens uitgeplukte op zoek naar naam of foto :-) an Laenen, is dat de juiste? Met een blsz bril?
Veel succes in elk geval!
En ik ben heel benieuwd naar al jullie geboortemaaksels, altijd leuk om zien!!

Barbara zei

Mijn bloglovin doet een beetje raar, ik zag dus twee berichten door mekaar, eentje over de doopsuiker van je zus, en eentje van de give-away, en nu de reactie daarnet gepost was kon ik gauw effe je naam checken, en dat zit wel goed denk ik dus :-) sorry voor de misschien wat rare reactie dus :-)

an zei

hoi barbara, merci voor je like. Ik had net een berichtje overschreven, dus ik denk dat het daardoor kwam :-)

Diana zei

Gelijk heb je, gewoon doen zo'n actie! Ziet er heerlijk uit zo'n zomers pakketje. Fleurt deze grijze dag gelijk een beetje op.

an zei

hoi, vergeet niet op het linkje in de tekst te klikken en daar de foto op facebook te liken ... :-) x

Karen. zei

Voila, gedaan! :)
Hopelijk kom jij als winnaar uit de bus..

Groetjes, Karen

Anoniem zei

Mijn stem heb je ook alvast. Hopelijk win je!..

Unknown zei

Ik doe graag mee en heb een like gegeven! Liefs Lobke

Unknown zei

Mijn stem heb je ook ;)

meisje zei

Ik heb ook juist je foto geliked op facebook, nu duimen maar!

Lisa Delbeke zei

damn...ik ben te laat