Pagina's

18 november 2008

Boeken!

Als je wat langs andere blogs surft zie je vele schitterende boeken met patroontjes, werkbeschrijvingen, ... En niet van die duffe knutselboeken, echt wel interessante mooie dingen! Jammer dat ze in België niet op de markt zijn, wel in Amerika, Canada, Japan, ... Je kan ze wel bestellen via internet maar de verzendkosten zijn soms bijna zo duur als het boek zelf. Maar ... bij de Boekuil in Mortsel bijvoorbeeld kan je gewoon alles bestellen als je de juiste gegevens maar kan doorgeven. (ISBN, uitgever, ...) Dus, geen verzendkosten, en binnen 4 dagen mag ik ze gaan afhalen, jeuj!

4 opmerkingen:

Jacoline zei

Hoi heb net je blog ontdekt via via en heb ervan genoten. ik ga zeker de vogeltjes maken want ik heb nog een oude krans hangen die ik wat wil opvrolijken. Leuke ideetjes en dingen heb je gemaakt. Kom zeker vaker aan. Groetjes vanaf de andere kant van de wereldbol.

Homemade by Margy zei

Goede tip An, ik zal eens even rondsnuffelen want ik wil nog wel een paar boeken.

Erna zei

oh leuk! ik ben benieuwd welke je gekozen hebt!! ze zijn allemaal zo leuk he...

an zei

hey erna,

tja, 't zijn dezelfde als die van u. Ik wou ze al langer, maar als ik dat fotootje op je blog zag staan, ... kon ik toch niet meer wachten. En zeker omdat ik ze gewoon hier kan bestellen. Maar, ... er zijn zoveel leuke boeken ... ik ga eens een lijstje maken voor kerst denk ik.