Pagina's

25 april 2014

een superzachte pyjama

... in een Soft Cactus-stofje natuurlijk ... 'k zou ze liefst allemaal kopen, zo mooi, zo zacht, zo kei hard van hier in de buurt :-)!

 
Dit was direct mijn favoriet: Granny's Tiles - S - Blauw ... met twee jongens in huis helaas geen kleedjes en rokjes hier, ... maar even geschikt voor een jongenspyjama vond ik ...

Het pyjamapatroon Joe & Alice van Coup Coup nam ik ooit eens mee uit de Veritas, één schaartje ... supersimpel moest dat zijn ... Maar amai, ... 't was mijn ding niet echt, ... 'k heb serieus moeten nadenken.  't Werkte wat anders dan de andere hemdjes die ik al maakte en hier en daar een foto met een beetje uitleg had ook van pas gekomen ... maar soit ... moeilijk gaat ook, want uiteindelijk zit het netjes in elkaar en weet ik waar 't beter kan voor nummer 2.Zoals bv. meer paspel kopen ... na kraag en zakjes kwam ik te kort voor de mouwen ... daar stak ik dan maar een witte tussen ... ah ja, ... 't was nachtwerk, en dan kan ik me dat allemaal niet aantrekken :-)  En bij nummer twee mag de broek ook een pak langer ...  Al een geluk dat 't een pyjama is!

Maar kijk ... mijn model (dat niet kan stilstaan voor de foto) is er blij mee ... dus ik ook!
4 opmerkingen:

Juffertje in het Groen zei

Mooi! Heel mooi!

JoChapeau zei

Zalig om zien ... deze pyjama !

Unknown zei

Hey An,

Wat een super leuke pyjama! Je zoontje staat er beeldig mee.

Vele creatieve groetjes,
Het Veritas-team

boomie zei

Oh, prachtige pyjama! Ik kan daar zo van genieten, van mijn kinderen in een zelfgemaakte pyjama te zien slapen...