Pagina's

6 mei 2014

hopeloos op zoek naar 1 metertje ...

van dit stofje ...  met de bootjes.

Het is een Kokka-stofje van 2010, toen gekocht bij Vermiljoen.  Ik had er ooit een meter van maar maakte er een rokje van en een paar agenda's.  Het is nog steeds mijn favoriete stof en ik zou er zooooooooooo graag een boekentas mee maken, maar helaas ... nergens (en dan bedoel ik echt over de hele wereld) meer te vinden.  Ik vond alleen een meer uitgebreide naam: Kokka Trefle collection  - transportation ... maar dat helpt me ook niet verder.  Zo zot ... 't mooiste stofje ooit uit hun collectie en dat is in rook opgegaan.
Moest iemand een idee hebben waar ik nog kan zoeken, of .. moest er,  je weet nooit, iemand hier een metertje van hebben liggen (of een halve meter, dan verknip ik die rok wel) dat ik mag overkopen ... ik hoor het heeeeeeel graag!!

7 opmerkingen:

Khadetjes zei

Niet helemaal hetzelfde kleur, maar wel dezelfde bootjes: http://www.fabricrobot.com/products/geometric-boats-and-squares-on-blue

an zei

ha zalig!!! ik ben dus al maaaaaaaaanden een 't zoeken he ... en kwam zelfs niet in de buurt. Liever de rode, maar moest dat niet lukken is dit zeker en vast een optie! merciekes!!!

Khadetjes zei

Hier komt de gouden tip ;)
Je kunt bij google ook een afbeelding uploaden en daarop zoeken... dat helpt enorm! Je gaat naar hun homepage, klikt op afbeeldingen en dan krijg je een fototoestelletje. Daar kunt je dan je ding uploaden en 'm daarop laten zoeken. Het komt niet van mij, ik las het ook ergens - Mara denk ik?
Als je 't vind, geef je een seintje?

Mumendemiekes zei

merdi mevr khadetje! merci

Jurkenenshirtjes@gmail.com zei

Inderdaad, wat een fijne tip! Ga direct even proberen.

an zei

maar zo zot ... ik dacht gisteren nog ... je zou op foto moeten kunnen zoeken ... ik had al tientallen omschrijvingen ingetypt om op te zoeken ... zalig, 't kan dus wel! Wat een toptip! Ik zoek straks verder :-)

an zei

ik heb gisterenavond eens getest .. 't was niet echt een succes :-) ik denk dat google zoekt naar beelden die evenveel % van bepaalde kleuren in zich hebben ... ik kreeg enorm veel foto's met gelijkaardige kleuren ... maar geen een van een stofje :-) in ieder geval ... 'k heb me er wel mee geamuseerd, en leuk om te weten dat het bestaat!